Jam Factory Art Center пропонує освітні практики для дітей

На прикладі головної виставки центру для них проведуть низку занять, присвячених дослідженню різноманіття сучасного мистецтва

Не так давно відбулося відкриття Jam Factory Art Center, і ось він уже започатковує цікаві активності. У центрі організовують низку занять для дітей віком від восьми до 13 років, присвячених дослідженню різноманіття сучасного мистецтва. Завдяки ним юні гості Jam Factory дізнаються, як створюють виставки, на прикладі головної виставки артцентру «Наші роки, наші слова, наші втрати, наші пошуки, наші ми». Разом із майстринями та художницями вони дослідять та опанують різні художні техніки і форми сучасного візуального та медіамистецтва, а також поспілкуються про сенси, закладені художниками та художницями і навчаться перетворювати власні ідеї та почуття у скульптури, малюнки, медіаарт та інші мистецькі форми.
Заняття відбуватимуться у двох групах, по 10 – 12 дітей у кожній, по вихідних упродовж грудня, січня, лютого та березня. Зараз Jam Factory Art Center починає набір груп на грудень. Усі заняття є безкоштовними за умови заповнення цієї заявки, оскільки кількість місць обмежена.. Дедлайн подачі – 7 грудня о 23:59, лист-підтвердження очікуйте на пошті 8 грудня. Якщо є питання, сміливо звертайтеся у соцмережі центру.
Заняття відбуватимуться на вул. Механічна, 5, їх вестимуть Лідія Триноженко, Дарина Котляренко і Лілія Філатова. Перше – «Що таке виставка?» – почнеться 9 грудня (група 1) і 10 грудня (група 2) о 14:00. На нього батьки обов’язково мають прийти разом із дітьми та підписати дозвіл на фотографування своїх дітей під час події та публікацію фото з майстерок. 
Друге заняття під назвою «Кольорові щоденники на кераміці» відбудеться 16 і 17 грудня о 14:00, третє – «Голосій і Гнилицький: робимо разом спільну монументальну роботу» – 23 грудня об 11:00 і 14:00.
коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно
0.6075 / 1.53MB / SQL:{query_count}