Унікальний проект освітян

Впродовж березня – жовтня 2017 року в рамках культурно-освітнього проекту “Будуємо Україну разом” від благодійної організації “Львівська освітня фундація” планують провести 28 таборів у 14 містах України із залученням близько тисячі волонтерів

Мета  таборів – через волонтерство та подорожі розвивати в молоді почуття довіри і відповідальності за свою країну, повідомляє сайт Львівської міськради.
“Ми працюємо з сім’ями героїв АТО, багатодітними, родинами переселенців та з тими, що мають дітей із особливими потребами. Облаштовуємо громадські простори – відпочинкові зони з лавками, гойдалками тощо. А також малюємо мурали і графіті. У 2016 році спільними зусиллями відремонтували 40 помешкань, сконструювали 12 громадських просторів і намалювали 14 графіті”, – розповідає адміністратор проекту Віра Пасішнюк.
Зі слів організаторів, унікальність проекту полягає в тому, що волонтери з різних куточків України та світу працюють спільно з місцевими волонтерами і мають спільну культурно-освітню програму: тренінги, квести, майстер-класи, інші освітні заходи, які розвивають особистість та додають практичних навичок.

коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно
0.5325 / 1.52MB / SQL:{query_count}