В очікуванні дати

Британський боксер Тайсон Ф'юрі підтвердив, що його поєдинок з українцем

Олександром Усиком за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі має відбутися в грудні 2023 року. Про це британець заявив у коментарі для Sky Sports. Попри підписані контракти на очний поєдинок, зустріч Усика з Ф'юрі наразі не має офіційної дати проведення. Очікувалося, що бій відбудеться не пізніше січня 2024 року.
Натомість менеджер англійського чемпіона WBC Спенсер Браун запевнив, що бій має відбутися ще раніше — вже 23 грудня 2023-го. Для Ф'юрі він стане другим за менш ніж два місяці, після його бою із зіркою змішаних єдиноборств Франсісом Нганну 28 жовтня.
Сам Ф'юрі заявив, що в "Усика немає іншого вибору", крім як боксувати за всі пояси в гевівейті до кінця року.
"Усик — сосиска. Я очікую, що бій відбудеться в грудні. Так мені сказали, тож я не маю причин цьому не вірити", — розповів непереможений Ф'юрі.
"Усик зобов'язаний побитися зі мною в грудні, у нього немає іншого вибору. Він підписав контракт, тож якщо не битиметься, порушить умови й отримає позов до суду. Вибору в нього насправді немає".
Олександр Усик також в очікуванні остаточної дати поєдинку. 
«Дуже хочеться визначення дати та місця бою, щоб вибрати місце тренувань та готуватися. Я розумію, що всі шоу, пресконференції, розкручування бою вони будуть, це є елемент шоу. Але головне — це місце та дата, тоді можна одягати шолом і в дорогу.
Я щодня тренуюсь, але особисто для мене потрібно 14 тижнів тренувального табору. Перші 4 тижні я робитиму певну роботу, щоб увійти до табору, а потім будуть жорсткі тижні роботи.
Я не вірю що бій відбудеться в грудні Дуже цього хотілося б. Але я не впевнений. Тим більше багато речей, які можуть стати на заваді цьому поєдинку. Але хотілося, щоби нічого цьому не завадило. Справді, хочеться довести до неймовірного кінця цю історію.
Нагадаємо, що Усик і Ф'юрі мають провести поєдинок у Саудівській Аравії. На кону буде чотири основних титули в надважкій ваговій категорії: за версіями WBA, WBO, WBC та IBF, а також другорядні пояси IBO та The Ring, що належать українцеві.
Переможець бою стане першим в історії гевівейту абсолютним чемпіоном з чотирма титулами. Від 1999 року Леннокс Льюїс залишається останнім "абсолютом" у дивізіоні, але не володів поясом WBO.
коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно
0.5580 / 1.54MB / SQL:{query_count}