Нове місце зустрічі

Українська збірна з футболу зіграє проти Північної Македонії у Празі

Збірна України з футболу зіграє проти Північної Македонії у відборі на Євро-2024 у столиці Чехії - Празі. Про це повідомила пресслужба Української асоціації футболу (УАФ).
Прага стане третім місцем проведення матчу для української збірної у межах відбору на чемпіонат Європи-2024. Попередні номінально домашні поєдинки європейської кваліфікації Україна провела у словацькій Трнаві (проти Мальти з рахунком 1:0) та у польському Вроцлаві (з Англією – 1:1).
Зустріч проти Північної Македонії (14 жовтня) відкриє ігрову програму України у жовтні. Під час цієї міжнародної паузи "синьо-жовті" також зіграють проти Мальти на виїзді (17 жовтня).
Через повномасштабне вторгнення Росії в Україну поєдинок з Північною Македонією українська збірна проведе на стадіоні празької "Славії". Місцева "Еден Арена" здатна вмістити близько 19 тисяч глядачів.
"Із тренерським штабом національної збірної погоджено рішення про проведення матчу з командою Північної Македонії в Празі. Нас давно запрошували зіграти в Чехії. Хочу подякувати цій країні за допомогу Україні під час війни з Росією. Теплі слова за плідну співпрацю хочу сказати й на адресу Футбольної асоціації Чеської Республіки. Окрема подяка "Славії" за акції на підтримку України під час його єврокубкових матчів", – розповів перший віцепрезидент УАФ Вадим Костюченко.
До завершення кваліфікації на Євро-2024 Україна проведе номінально домашню гру проти Італії. Цим матчем "синьо-жовті" завершать відбір, однак в УАФ поки не назвали стадіон, на якому відбудеться зустріч у листопаді.
коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно
0.6145 / 1.53MB / SQL:{query_count}