Range Rover за донат на дрони для воїнів: розіграш 8 серпня

Народна Самооборона Львівщини проводить четвертий розіграш авто. Мета – зібрати 15 мільйонів гривень

Долучаймося до допомоги бійцям на передову, зокрема своїми донатами, адже перемога залежить від кожного з нас. Волонтери Народної Самооборони Львівщини вже вчетверте проводять лотерею-розіграш автомобіля Range Rover L405 для збору коштів на придбання дронів підрозділам. 
Зокрема, мовиться про «пташки» для воїнів Сил спеціальних операцій, десантно-штурмових військ, львівських бригад, підрозділів «Гвардії наступу». Більше донатів на «Армію Мавіків» – більше «пташок», які допоможуть військовим коригувати, скидати «подарунки» та проводити дорозвідку. Цього разу є особлива мета – зібрати 15 мільйонів гривень для закупівлі дронів для воїнів. Третина суми вже є – за тиждень акції вже зібрали п’ять мільйонів гривень.
«На передовій дрони були, є і будуть вкрай необхідні нашим бійцям, які щодня виконують важливі завдання. Дрон – це і розвідка, і коригування, і «подарунки» для окупантів. І їх потрібно чимало. Запитів від воїнів є багато, адже від дронів залежить ефективність їх роботи. Військовим потрібно мати ідеальний бойовий зір, тому наше завдання – докласти максимум зусиль для того, аби придбати якомога більше дронів для ЗСУ. Акцію-розіграш автомобіля проводимо вчетверте. Ця ідея ефективно працює – люди готові донатити на дрони. У червні провели третій розіграш – переможницею стала львів’янка – тепер вона власниця Мерседес S450. Автомобілі для розіграшу нам дають партнери. Дякуємо кожному, хто долучався і долучається. Дякуємо партнерам, які дають автомобілі, всім учасникам, які донатять на дрони, всім інформаційним партнерам, – каже «Львівській Пошті» керівник Народної Самооборони Львівщини Валерій Веремчук. – Запит на дрони є постійно, тому цілком логічно, що такі акції є на часі. Долучайтеся, будь ласка, до донатів на «Армію Мавіків».
Як зазначають самі бійці, з початку повномасштабного вторгнення саме Mavic 3 залишається максимально універсальним дроном. За його допомогою можна проводити аеророзвідку, коригувати мінометний вогонь, проводити евакуаційні спецоперації, а також прямо на голови нашим ворогам скидати різні «подарунки».
Зі слів Валерія Веремчука, зараз є велика проблема з придбанням партій дронів – Mavic 3 катастрофічно бракує. Чому? «Китайський виробник максимально відправляє їх у росію і дуже мінімально в Європу. Тому нам, волонтерам, вкрай складно їх знайти. Поза тим, працюємо з різними каналами з різних країн», – додає керівник Народної Самооборони Львівщини.
Під час першого розіграшу торік восени волонтери Народної Самооборони Львівщини зібрали 7 510 668 грн на дрони для ЗСУ завдяки розіграшу Toyota Land Cruiser Prado. Машину отримав пан Михайло, донат якого, серед 14 764 учасників, став переможцем.
Під час другого розіграшу зібрали 11 120 327 грн донатів – білий Porsche Panamera перетворився на 156 дронів DJI Mavic 3 для бійців. 86 підрозділів ЗСУ отримали дрони. У березні 2023-го у акції взяли участь 22 100 учасників, переможцем став пан Олег.
Під час третього розіграшу розіграли Mercedes S450: зібрали понад 5 мільйонів гривень і придбали понад 70 DJI Mavic 3 для Збройних сил України. У червні переможницею стала Юлія: жінка задонатила 500 гривень – це останні гроші, які мала на банківській картці. Як писала «Львівська Пошта», на час розіграшу жінка навчалася на водійських курсах. Іномарку розіграли з-поміж 8 293 учасників акції.
Mercedes S450 став чудовим подарунком на 25-річчя Юлії. «Я донатила хлопцям на мавіки без надії на виграш, бо купила лише один квиток та розуміла, наскільки великі масштаби розіграшу. Будь-який донат принесе користь і повертається добром тим людям, які їх роблять», – розповіла Юлія. 
«Сьогодні кожен старається долучитися до перемоги і відновити нашу територіальну цілісність. Перемога залежить від кожного з нас! І потрібно це пам’ятати щодня і допомагати воїнам донатами, – резюмує Валерій Веремчук. – Ми всі разом це робимо задля наближення перемоги України, аби наші Збройні сили України мали очі і могли коригувати вогонь, мали можливість швидко і влучно знищувати ворога». 

Умови розіграшу: 

Один донат (500 гривень) = один шанс виграти Range Rover L405.
Що більше донатів на дрони Mavic, то більше шансів стати власником автомобіля!
500 грн = 1 шанс.
2000 грн донат: 2000/500 = 4 шанси.
Ваш донат буде автоматично поділений на частини кратні 500 грн за допомогою Monobank.
Посилання на банку – https://send.monobank.ua/jar/xszm34a6W
Номер картки банки: 5375 4112 0708 8936.
У коментарях платежу вкажіть прізвище, ім’я та номер вашого телефону.
Розіграш триває до 6 серпня 2023 року до 23.59 за київським часом. Переможця буде обрано у прямому ефірі за допомогою рандомайзера на каналі Sumy Racing Team. Час проведення розіграшу – 8 серпня о 19.00. 
коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно
0.4971 / 1.58MB / SQL:{query_count}