Львів’янка виграла Мерседес за донат для воїнів

Народна Самооборона Львівщини провела третій розіграш авто. За зібрані кошти придбають майже 70 дронів

Цього тижня волонтери Народної Самооборони Львівщини, як і анонсували, розіграли автомобіль Mercedes S450. Це була лотерея-розіграш авто для збору коштів на придбання дронів підрозділам. 
Іномарку виграла львів’янка, яка саме зараз навчається на водійських курсах. Ба більше, жінка задонатила 500 гривень – це останні гроші, які мала на банківській картці. І перемогла під час третього розіграшу Народної Самооборони Львівщини. Цього разу було 8293 учасників акції.
«Разом ми зібрали понад 5 мільйонів гривень. Дуже гідний результат нашої з вами роботи, нашого з вами збору/розіграшу на Армію мавіків. Та це буде точно Народна армія мавіків! Не лише завдяки роботі крутої команди Народна Самооборона Львівщини, а те, що долучилися тисячі людей, сотні лідерів думок, десятки бізнесів та ви особисто проводили власні збори/лотереї/розпродажі, щоб допомогти нам купити пташечки для ЗСУ! І ми їх купимо! На жаль, не 100, а близько 70. І вони будуть працювати. Працювати для того, щоб ми повернули своє», – акцентує боєць Андрій Ткачук.
«Ми вдячні всім, хто долучився до третього розіграшу, зокрема партнерам, які дали автомобіль, всім учасникам, які донатили на дрони, всім інформаційним партнерам. Ми всі разом це робимо задля наближення перемоги України, аби наші Збройні сили України мали очі і могли корегувати вогонь, мали можливість швидко і влучно знищувати ворога. Вітаємо переможницю!», – зазначає «Львівській Пошті» керівник Народної Самооборони Львівщини Валерій Веремчук.
Поза тим, співрозмовник говорить, що зараз є велика складність знайти в Європі і закупити партію дронів. Мовиться про декілька країн. «Запити на дрони маємо з різних підрозділів. Мовиться, зокрема, про воїнів Сил спеціальних операцій, десантно-штурмових військ та підрозділів Гвардії Наступу. За підсумками попередніх двох розіграшів придбали 261 дрон DJI Mavic 3, – говорить Валерій Веремчук. – Буде невдовзі і четвертий розіграш. Народна Самооборона Львівщини проанонсує, коли саме це буде. Наголошу: дрони були, є і будуть потрібні на передовій. Вони вкрай необхідні нашим військовим, які щодня виконують надважливі завдання. Адже дрон – це і розвідка, і коригування, і «подарунок» окупантам. Потрібно бити ворога, але для цього треба мати ідеальний бойовий зір, тому наше завдання – докласти максимум зусиль для того, щоби придбати якнайбільше дронів для ЗСУ». 
Як писала «Львівська Пошта», торішньої осені волонтери Народної Самооборони Львівщини зібрали 7 510 668 грн на дрони для ЗСУ завдяки розіграшу автомобіля Toyota Land Cruiser Prado. Машину отримав пан Михайло, донат якого з-поміж 14 764 учасників акції став переможним.
Під час другої лотереї зібрали 11 120 327 грн. Тоді завдяки розіграшу білого Porsche Panamera вдалося закупити для бійців 156 дронів DJI Mavic 3. Їх отримали 86 підрозділів ЗСУ. В березні 2023-го щасливий переможець пан Олег виграв серед 22 100 учасників акції.
коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно
0.5851 / 1.55MB / SQL:{query_count}