На який концерт підете ви?

«Львівська Пошта» пропонує добірку з дев’яти найрізноманітніших святкових програм, які українські виконавці представлять у нашому місті

Ми вже розповідали, як у Львові відзначатимуть цикл зимових свят. Але подій так багато, що пропонуємо окрему добірку найцікавіших концертів від українських виконавців і гуртів, які даватимуть у нашому місті.
30 грудня о 20:00 в Центрі Довженка відбудеться концерт Ірини Федишин. Співачка ретельно готувалася до великого різдвяного туру «Україна колядує»: «Вже записала дві неймовірно красиві пісні, попереду запис ще однієї… Готую для вас багато сюрпризів. Вже скоро все побачите. І найголовніше: мета наших зустрічей – допомога ЗСУ».
У межах туру Ірина Федишин виступатиме не лише в Україні, а й у Польщі та Чехії. Її концерти об’єднують українців, дарують їм віру та надію в нашу перемогу, а також допомагають збирати гроші на потреби нашої армії. Співачка регулярно звітує про купівлю за ці кошти автівок та дронів для ЗСУ.
Ще кілька квитків на подію доступні за лінком.
1 та 2 січня 2024 року з 14:00 у !FESTrepublic триватиме «Українська пісня. Новий рік», яка продемонструє різноманіття української музичної сцени. Збираючи разом талановитих та надзвичайно різних виконавців, проєкт дає чудову можливість розкритися, показати та зарекомендувати себе. Поряд із майбутніми зірками виступатимуть уже відомі, визнані виконавці. 
Окрім концерту, на вас чекає безліч сюрпризів і розваг: різдвяний сувенірний ярмарок, ресторанна зона зі смачними стравами, чарівні фотозони, казкова алея чудес. Також вашій увазі буде запропонована концепція «Загадай своє бажання». 
Квитки на подію можна придбати тут.
7 січня з 16:00 у Львівській національній опері світлий та чистий вечір, чудовий настрій Різдва, пісні та традиції вам даруватиме Волинський народний хор із новою програмою «Від Різдва до Водохреща».
Колядки, щедрівки, танці та інструментальна музика сплетуться в яскраву різдвяну історію колоритних вокально-хореографічних композицій та етнографічних картин. Кожен зможе поколядувати, поділитися теплом і радістю різдвяного дива.
Волинський народний хор за 40 років своєї діяльності подарував слухачам понад 3500 концертів. Його репертуар налічує до 300 пісень, танців, оркестрових та вокально-хореографічних композицій.
Квитки на подію доступні за посиланням.
А наступного дня о 19:00 у тому ж залі спеціальну програму «Різдвяне та вибране» в супроводі струнного оркестру представить легендарний «Мертвий півень». Після дванадцятирічної перерви гурт тріумфально повернувся на сцену з новим солістом Юрієм Рокецьким великим концертом у Львові. В унікальному виконанні прозвучать найліричніші пісні раннього періоду творчості, які дуже рідко виконували на концертах: «Ієронім Босх ХХ», «Пес №1», «Замок», «Чуєш, мила», «Трава», «Фаустове свято», «Ніч». Також «півні» виконають кілька нових різдвяних композицій із майстринею автентичного народного співу Уляною Горбачевською. Не обійдеться, звісно, без всіма улюблених «Ми помрем не в Парижі», «Гуцулко Ксеню», «Поцілунок», «Коли ти смієшся» та інших.
Потрапити на цей виступ можна за квитками, придбаними тут.
У межах різдвяно-новорічного концертного туру вокальна формація «Піккардійська терція» 8 січня о 16:30 та 19:30 дасть у Львові два концерти в Національному театрі імені Марії Заньковецької. Усі її виступи відбуваються на підтримку Збройних сил України. 
«Наші зимові концерти – вже добра традиція, – каже художній керівник вокальної формації «Піккардійська терція» Володимир Якимець. – Щороку в період різдвяно-новорічних свят ми стараємося подарувати українцям святковий настрій. Народження Христа вселяє надію. Віримо, що і з допомогою Бога, і зі щоденними подвигами наших Збройних сил ми врешті переможемо ворога. Окрім коляд, наші слухачі почують і ті пісні, які так люблять і на які завжди чекають: «Пустельник», «Старенький трамвай», «Очі відьми»... Виконаємо і кілька прем’єр, та нехай це буде сюрпризом». 
Квитки на подію можна придбати за посиланням.
10 січня о 17:00 у театрі імені Марії Заньковецької відбудеться різдвяний вечір із заслуженою артисткою України Оксаною Мухою. Відома українська співачка, переможниця 9 сезону популярного телепроєкту «Голос країни», володарка Гран-прі І Міжнародного конкурсу ім. Квітки Цісик готує для вас святковий благодійний концерт. У програмі «Різвяного вечора» автентичні та авторські колядки в несподіваних аранжуваннях. Це буде щира, душевна і дружня коляда. Ви почуєте рідкісні колядки з усіх куточків України та усім відомі «Добрий вечір тобі», «Бог ся рождає», «Тиха ніч», «На небі зірка ясна засяла», що з року в рік звучать у кожній українській родині.
Разом із Оксаною Мухою колядуватиме хор «Стрітення» Українського католицького університету, ведучим події буде Олег Пригода.
«Запрошую вас на колядку та щедрівку! Мрію про те, щоб українські звичаї не втрачали актуальності, щоб вони завжди були нам цікавими й дорогими. Нехай Різдвяна зірка осяє нам шлях до перемоги. Ми зробимо все можливе, аби допомогти нашим Збройним силам, завдяки яким відбудеться цей вечір! Бо ця, як і кожна наша зустріч – це допомога ЗСУ. Разом переможемо!» – наголошує артистка.
Придбати квитки можна онлайн тут.
15 січня о 19:00 в Національному театрі імені Марії Заньковецької відбудеться концерт скрипаля-віртуоза Олександра Божика. У супроводі симфонічного оркестру, рок-бенду він уже традиційно вийде на рідну львівську сцену з великою новорічною програмою. Ви матимете унікальну нагоду побачити феєричне дійство, адже музикант працює в жанрі музичного кросовера. Також до програми ввійдуть розкішні авторські роботи, класика в ефектній сучасній обробці, музика народів світу, мелодії з відомих кінофільмів та цікаві сюрпризи.
Квитки на концерт доступні за посиланням.
20 січня о 18:00 у !FESTrepublic гурт Kozak System у Львові дасть концерт «На Різдво і Маланку». Виступи цього гурту – особливе явище в українському культурному просторі. Він кличе глядачів на сцену, щоби прочитали вірші українських поетів, запрошує до виступів музикантів-початківців. Зі слів лідера гурту Івана Леньо, до повномасштабного вторгнення рф культура гралася в шоу-бізнес, а тепер має йти до людей. 
«Зараз музика гурту змінилася. У ній з'явилося більше імпровізацій. Наша форма унікальна тим, що маловитратна з погляду апаратури: ми граємо акустично, тому можемо виступати навіть у польових умовах», – каже Іван Леньо.
На виступ в !FESTrepublic можна побувати, придбавши квитки за лінком.
Того ж дня о 18:00 в Палаці культури залізничників «Рокс» благодійний концерт на підтримку ЗСУ зіграє гурт «Рокаш». З 2008 року колектив виступає в унікальному стилі – підкарпатському році. Гурт відомий своєю участю у фестивалях, а в 2011-му навіть став лауреатом Всеукраїнського фестивалю «Червона рута». 
«Рокаш» записав чотири альбоми, випустив майже 30 кліпів та зіграв сотні концертів. Його виступи – це завжди веселе, драйвове дійство. Приходьте на концерт унікального гурту та допоможіть музикантам зібрати гроші на потреби наших захисників і захисниць!
Квитки на подію можна купити тут.
Підготувала Марічка Ільїна
коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно
0.4945 / 1.62MB / SQL:{query_count}