Оксана Муха і «Піккардійська Терція» заспівають на підтримку ЗСУ

Формація готує у Львові два концерти на 8 січня, а заслужена артистка запрошує на вечір 10 січня

Днями стартував традиційний Різдвяно-Новорічний концертний тур вокальної формації «Піккардійська Терція». У Львові формація дасть два концерти в Національному театрі імені Марії Заньковецької 8 січня о 16:30 та 19:30. Усі їх виступи відбуваються у підтримку Збройних Сил України. 
«Наші зимові концерти – уже добра традиція, – каже художній керівник вокальної формації «Піккардійська Терція” Володимир Якимець. – Щороку у період Різдвяно-Новорічних свят стараємося подарувати українцям святковий настрій. Народження Христа вселяє надію. Віримо, що і з допомогою Бога, і з щоденними подвигами наших Збройних Сил ми врешті переможемо ворога. Цього року святкуємо Різдво разом із цілим світом, тож заколядуємо різними мовами. Але окрім коляд наші слухачі почують і ті пісні, які так люблять і завжди чекають, – «Пустельник», «Старенький трамвай», «Очі відьми»... Виконаємо і кілька прем’єр, та нехай це буде сюрпризом». 
Квитки на подію можна придбати за посиланням.

А 10 січня о 17:00 у тому ж залі відбудеться різдвяний вечір з заслуженою артисткою України Оксаною Мухою. Відома українська співачка, переможниця 9-го сезону популярного телепроєкту «Голос країни», володарка Гран-прі І міжнародного конкурсу ім. Квітки Цісик готує для вас святковий благодійний концерт. У програмі «Різвяного вечора» автентичні та авторські колядки у несподіваних аранжуваннях. Це буде щира, душевна і дружня коляда. Ви почуєте рідкісні колядки з усіх куточків України та усім відомі «Добрий вечір тобі», «Бог ся рождає», «Тиха ніч», «На небі зірка ясна засяла», що з року в рік звучать у кожній українській родині.
Разом з Оксаною Мухою колядуватиме хор «Стрітення» Українського католицького університету, а ведучим події буде Олег Пригода.
«Запрошую вас на колядку та щедрівку! Мрію про те, щоб українські звичаї не втрачали актуальності, щоб вони завжди були нам цікавими і дорогими. Нехай Різдвяна зірка осяє нам шлях до перемоги. Ми зробимо все можливе, аби допомогти нашим Збройним силам, завдяки яким відбудеться цей вечір! Бо ця, як і кожна наша зустріч – це допомога ЗСУ. Разом переможемо!», – каже артистка.
Квитки на концерт Оксани Мухи можна придбати за посиланням.
коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно
0.4685 / 1.54MB / SQL:{query_count}