45 авторів створили «Різдвяну виставку»

До 14 січня «Зелена канапа» демонструватиме святкові роботи у найрізноманітніших жанрах

Артгалерея «Зелена канапа» 12 грудня представила свій святковий подарунок усім львів’янам і гостям міста – колективну «Різдвяну виставку». Завдяки цій незмінній традиції уже 17 років поспіль українські митці створюють особливий настрій в ці темні короткі дні, які з війною стали ще темнішими. Але світло віри, надії та любові показує шлях через чудо духовного життя, вираженого в мистецтві.
У цій експозиції представлені до п’яти десятків творів від 45 авторів. Більшість митців зі Львова, проте є й художниця з Харкова та з Луцька. Завдяки «Різдвяній виставці» у «Зеленій канапі» впродовж місяця демонструватимуть найновіші взірці живопису, сакрального і фотомистецтва, художнього скла, скульптури з кераміки і скла, арттекстилю, авторських ляльок. А об’єднане це мистецьке різноманіття однією темою – циклом різдвяно-новорічних свят.
Творці події наголошують, що вона стала можливою завдяки багатьом особливим людям: «Дякуємо нашим захисникам за можливість святкувати Різдво та Новий рік і всім українцям, котрі працюють задля перемоги і дають нам можливість і надалі розвивати та підтримувати українську культуру!»
Вхід на виставку, як завжди, вільний для кожного, хто перебуватиме у Львові до 14 січня 2024 року. Її можна оглянути з вівторка до неділі з 12:00 до 19:00. Роботи, представлені в експозиції, можна придбати. Задумайтесь, може, саме тут ви зможете знайти той особливий подарунок, який зробить прийдешні свята незабутніми.
коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно
0.5257 / 1.56MB / SQL:{query_count}