«Зараз нам треба багато музики про життя!»

Віктор Винник і МЕРІ запрошують на концерт-презентацію нового альбому у Львові

В останній день осені, 30 листопада, о 18:00 у Будинку офіцерів (вул. Театральна, 22) Віктор Винник і гурт МЕРІ презентують свій сьомий студійний альбом «Жити, щоб пам’ятати». Організовує концерт-презентацію VINIL concert agency.
На початку цьогорічного літа відбувся реліз сьомого за ліком студійного альбому Віктора Винника і МЕРІ «Жити, щоб пам’ятати». Віктор Винник описує нову роботу так: «На перший погляд може здатися, що альбом про війну, і це не дивно, враховуючи час, у якому ми живемо. Але це не так. На воєнну тематику там всього лиш одна пісня. Я хотів зробити альбом про життя. Тому там є лірика і романтика, і навіть балканські ритми. Бо зараз ми боремося саме за життя в усіх розуміннях цього слова, а отже, і музики про життя треба багато…»
30 листопада львів’яни матимуть нагоду почути всі пісні альбому наживо. Львів після Києва стане другим містом, у якому відбудеться його презентація. Фронтмен гурту Віктор Винник зазначає, що ця подія буде особливою, адже її програма не лише міститиме нові пісні, а й також всіма улюблені хіти. Крім того, відбудеться вона у Будинку офіцерів. На цій локації Віктор Винник і гурт МЕРІ виступлять уперше. Будинок офіцерів у Львові має невеликий зал, тож музиканти очікують побачити на концерті суто «своїх» людей, свою публіку.
«Такі концерти для артиста значно відповідальніші, адже там не буде випадкових людей, там буде публіка, яка знає, куди вона прийшла і для чого. Тобто це не буде надто сумний чи серйозний концерт. Альбом «Жити, щоб пам’ятати» насамперед про життя, відповідно, будемо старатися наповнити його тим самим життям!» – пояснює Віктор Винник.
Квитки на подію можна придбати за посиланням.
коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно
0.5583 / 1.53MB / SQL:{query_count}