«Дударик» заспіває «Пісні перемоги» і закличе Миколая

Хорова капела і естрадно-симфонічний оркестр Академії сухопутних військ дадуть концерт в театрі Заньковецької

Хорова капела «Дударик» разом із естрадно-симфонічним оркестром Академії сухопутних військ запрошують 21 листопада о 18:00 в театр імені Марії Заньковецької на незабутній мотиваційний концерт «Пісні перемоги». Ця музика неодмінно піднесе дух та надихне до звершень. 
«Днями до нас завітав військовий на імʼя Богдан. Витратив кілька годин відпустки на нас. Сказав дітям, щоб працювали і готувалися до життя, що перемога буде здобута і ще до їх повноліття. Богдан - бойовий побратим Василя Сліпака – від 2014 року у війську. Наступного ж дня після нашої зустрічі він повернувся на схід. Наші «Форевери» (Ярема і Тарас) подбали для нього про нову автівку в дорогу. З Богом, друже. Нехай твої слова... Богові у вухо – зауважує директор-художній керівник та головний диригент Львівської національної академічної чоловічої хорової капели «Дударик» Дмитро Кацал. – А ще на репетиції була Мар’яна Савка, з якою працювали над її авторською виставою».
У програмі виступу будуть найпопулярніші патріотичні пісні, що віддзеркалюють історію України від стрілецької доби до сучасності. Концерт об'єднає майстерне виконання естрадно-симфонічного оркестру та голоси талановитої капели «Дударик». Вони подарують вам незабутні емоції, натхнення та силу духу, яка надихне на великі справи та перемоги. 
У цей вечір слухачі не лише насолоджуватимуться улюбленими піснями у чудових виконаннях, а й матимуть можливість долучитися до благодійного аукціону. Всі зібрані кошти від продажу квитків перейдуть на підтримку Національної академії сухопутних військ та Львівського обласного військового госпіталю імені Юрія Липи. 
Цей важливий захід допоможе об'єднати громадськість та підтримати наших захисників. Беріть своїх друзів і родину та долучайтеся до мистецької події, сповненої патріотизму та чудової музики! 
Квитки на подію вартістю від 210 до 590 гривень можна придбати за посиланням: kasa.in.ua/ua/lviv/concert/pisni-peremogi
Варто зауважити, що на грудень уже заплановані нові виступи «Дударика». 4 грудня о 16:00 і 18:30 у Львівській національній філармонії «дударики» покажуть мюзикл «Пригоди Святого Миколая». Його герої– ангели, ангелята, чортик, чортенята і кіт – зійдуться в епічному музичному двобої за віру у добро і Святого Миколая. Прекрасні голоси артистів, різноманітні інтерактиви, яскраві декорації та святкова атмосфера у залі створять незабутні емоції!
Музика до вистави створена на основі безсмертних хітів усіх часів, серед яких James Brown «I Feel Good», AC/DC «Highway To Hell», Queen «We Are The Champions», Chuck Berry «Johney B. Good», The Beatles «Hey Jude», Adele «Skyfall», Scorpions «You And I», Leonard Cohen «Halleluia», Eric Clapton «Tears In Heaven».
Квитки на подію можна придбати за лінком: soldout.ua/category/undefined/dudaryk
А 10-12 грудня в Fest Republic «Дударик» стане учасником вистави «Пиши листи до Миколая. Різдвяний мюзикл для всієї родини».
коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно
0.5313 / 1.55MB / SQL:{query_count}