Репетиція напередодні Євро-2012

Міліція та інші служби готові до нештатних ситуацій під час свята футболу 

Міліція та інші служби готові до нештатних ситуацій під час свята футболу 

Львівські міліціянти цього тижня на стадіоні “Арена Львів” вгамовували вдавані масові заворушення в одному із секторів. Ані димові шашки, ані петарди не завадили правоохоронцям оточити порушників та вивести їх зі стадіону. Інспектував правоохоронців особисто начальник Головного слідчого управління МВС України Василь Фаринник. 

Цього разу під час командно-штабних навчань з припинення порушень порядку під час футбольного турніру були узгоджені дії керівництва ГУ МВС України у Львівській області, структурних підрозділів міліції, Західного територіального командування Внутрішніх військ та медичних служб. Усього ж було задіяно 730 осіб, інформує прес-служба міліції області

“У Львові проводимо командно-штабні і тактико-спеціальні навчання з приводу того, що можуть виникати нештатні ситуації під час Євро-2012. Частина тих, хто приїде до нас, – це вболівальники з різних країн. Знаємо, що кожен з них має свій індивідуальний характер і під час футбольних матчів їх агресивність наростає. Для цього проводимо таку роботу, щоб під час виникнення таких випадків міліція знала, що робити”, – каже Василь Фаринник.

У підсумку – міліція, органи місцевого самоврядування та інші служби готові до вирішення нештатних ситуацій, а служба безпеки стадіону і стюарди, які обслуговуватимуть матчі, підготовлені до взаємодії з підрозділами міліції.

“Навчання показало, що всі підрозділи місцевої влади й інших служб готові до таких ситуацій. Ми відпрацьовували наші дії, погоджували їх зі службою безпеки стадіону і службою стюардів. Бачимо, що порозуміння є, навчання для того і проводяться, щоб у тих ситуаціях, які будуть виникати, співробітники служб знали, що робити. Не все може бути гладко у той час, коли йде підготовка. У Львові не може бути такої небезпеки, з якою ми б не змогли впоратись”, – каже Василь Фаринник. 


коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно
0.4602 / 1.54MB / SQL:{query_count}