Гранти до 300 тисяч – подавайтеся!

Інвестиційний ваучер на проєкти подвійного призначення та бізнес-ваучер для підтримки ветеранів та їхніх партнерів: заявки приймають до 14 вересня

У Львівській міськраді триває приймання документів на отримання бізнес-ваучера для підтримки ветеранів, ветеранок, їхніх дружин чи чоловіків, а також інвестиційного ваучера на проєкти подвійного призначення у сфері безпеки, оборони та охорони здоров’я. Заявки приймають до 14 вересня.
Використання ваучера для ветеранів, ветеранок та їхніх дружин чи чоловіків допоможе вам:
– придбати необхідне обладнання, сировину, матеріали та деталі для комплектування;
– забезпечити оренду приміщення та транспортних засобів для вашого бізнесу;
– придбати ліцензійне програмне забезпечення для ефективної роботи;
– отримати якісне навчання та професійні консультації зі започаткування та ведення власного бізнесу.
Скористатись цим ваучером можуть ветерани та/або їхні дружини/чоловіки, які хочуть започаткувати або розвинути власну справу у сфері легкої, меблевої промисловості, сільського господарства, медицини та побутового обслуговування.
Максимальний розмір ваучерної допомоги від Львівської міськради становить 300 тисяч гривень.
Для участі в конкурсі необхідно подати заяву, проєкт розвитку бізнесу, копію посвідчення учасника бойових дій, копію свідоцтва про одруження.
Інвестиційний ваучер на проєкти подвійного призначення становить до 300 тисяч гривень. Його можна витратити на:
– придбання устаткування та обладнання, машин та механізмів;
– придбання сировини, деталей для комплектування та будівельних матеріалів;
– оновлення та розширення матеріально-технічної бази підприємства;
– придбання та/або оренди нерухомого майна.
Отримати інвестиційний ваучер на проєкти подвійного призначення можуть суб’єкти підприємницької діяльності, що розробляють, створюють, впроваджують та реалізовують інноваційну продукцію з подвійним призначенням у сфері охорони здоров’я, безпеки та оборони, які зареєстровані у Львівській міській територіальній громаді та мають розміщені тут виробничі потужності.
Для участі необхідно подати заяву, проєкт розвитку бізнесу згідно з аплікаційною формою, комерційну пропозицію сервісної компанії.
Форми бланків шукайте за посиланням.
Термін подачі заявок на обидва ваучери – до 14 вересня 2023 року.
Погашення ваучера здійснюється після реалізації проєкту, але не пізніше 1 грудня поточного року, згідно з розпорядженням міського голови та на підставі підтверджувальних документів про реалізацію проєкту (копій договорів, актів виконаних робіт/наданих послуг, копій платіжних документів).
Зазначений пакет документів необхідно подати до департаменту економічного розвитку через центри надання адміністративних послуг (зокрема через електронне звернення: https://city-adm.lviv.ua/services/application).
За докладною інформацією можна звертатись за тел.: (032) 297-59-80.
коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно
0.5740 / 1.55MB / SQL:{query_count}